BLOG


VACANCES I IT

May 29 2021 - 8:36 PM     Tags: LaboralSi algun dels vostres treballadors agafa la baixa durant les vacances, té dret a gaudir dels dies de vacances que hagin coincidit amb la IT posteriorment, un cop es reincorpori a la feina. El mateix passa si la baixa s’inicia abans de començar les vacances però acaba coincidint totalment o parcialment amb aquestes.

 

A partir d’aquí, i en funció del tipus de baixa, vegeu en quins moments el treballador pot gaudir de les vacances:

 

 • En general. Si a causa de la IT les vacances no es poden gaudir l’any natural al qual corresponen, el treballador haurà de gaudir-ne dins dels 18 mesos següents al final de l’any en què s’hagin meritat.

 

 • Embaràs. Si la IT està relacionada amb l’embaràs, el part o el període de lactància de la treballadora, o si es tracta de la suspensió del contracte pel naixement d’un fill (baixa per maternitat o paternitat), no existeix cap límit temporal per a gaudir de les vacances.

 


 

 

  El nostre despatx us pot assessorar sobre qualsevol incidència que, en matèria de personal, es produeixi durant el període de vacances (contractació de substituts, baixes per IT, etc.).

  MÉS INFORMACIÓ:

  < Tornar

  COMPARTIR:

  Facebook
  Twitter
  Linkedin
  Newsletter Consulting i Assessoria Garvi

  Newsletter

  Vols mantenir la teva empresa informada i sempre al dia? Subscriu-te a la nostra Newsletter:

   

  SUBSCRIURE'M