BLOG


Salva't d'un CAP D'ANY DESASTRÓS: Canvia el teu assessor@ ara! Saps que no va bé i ho estàs endarrerint.

Oct 29 2022 - 7:56 PM     Tags: Articles de LinkedinProbablement, t'estiguis preguntant què fer, saps que ALGUNA COSA NO VA BÉ, no et sents a gust i ben atès.

 

Canviaràs les regles del joc, canviaràs d'assessoria. Serà que tinc signat un contracte de permanència amb l'actual assessoria? CANVI ARA O M'ESPERO AL 2023?

 

ALGUNA COSA ESTÀ MALAMENT: No confies en la teva actual assessoria i no estàs segur de per què. Es prenen el temps per respondre les teves preguntes, però no semblen estar resolent els teus dubtes. De fet, et poden estar donant més mals de cap que ajuda. És temps de canvi.

 

Tinc excel·lents notícies per a tu. Assessoria Garvi OFEREIX REUNIONS GRATUÏTES, per analitzar les teves opcions i ajudar-te a prendre la millor decisió per a tu i el teu negoci. T'acompanyarem en tot el que necessitis, en aquesta situació tan complicada.

 

En conclusió, segueix els nostres consells i suggeriments per al canvi, et poden ajudar a minimitzar els problemes potencials. El més important és recordar que el canvi és inevitable, així que accepta'l i posa't en marxa!

 


 

ET PREOCUPA EL CANVI D'ASSESSORIA PER LA PÈRDUA DE DADES? Podeu estalviar temps i energia, tot el procés de canviar d'assessoria es completarà automàticament.No perdràs ni una dada de la informació que va entrar la teva actual assessoria 😀😀

 

Pots gaudir d'una vida sense preocupar-te per la pèrdua d'informació! D'aquesta manera pots continuar CONCENTRANT-TE A ADMINISTRAR EL TEU NEGOCI, no et preocupis per res més.

 

A Garvi tenim instaurat un procés informàtic que permet bolcar tota la informació al nostre programari, com si l'haguessis entrat nosaltres.

 

L'únic que necessitem, és que demaneu al vostre actual assessor el llibre diari en Excel. Sempre tindrem desat aquest fitxer per a comprovacions futures, així assegurem tenir ben controlada tota la teva informació.

 

NO ES PERDRÀ RES! A QUÈ ESTÀS ESPERANT EN CANVIAR! 🤝🏻

 


 

CADA VEGADA QUE no tornen les meves trucades, no resolen els meus dubtes, que et deixen per a l'últim minut: la FRUSTRANT realitat de tenir una assessoria que ... SER CORNUT I PAGAR EL VEURE si és el teu cas i 👇🏻👇🏻

 

Es com et sents. Estàs intentant posar-se en contacte amb una empresa, el teu assessor actual, i sembla que no els importa. Deixes missatges i mai et tornen la trucada. Has de perseguir-los per obtenir informació i sempre acabes amb els mateixos dubtes. És frustrant, no? Jo t'entenc.

 

Cada vegada que pagues els impostos i t'emportes sorpreses, la teva tresoreria fa bolcades i esvorancs per no poder preveure la situació.

 

Cada cop que envies un email i et fan ghosting, mai no hi ha resposta o quan ho fan han passat 15 dies.

 

Cada cop que intentes demanar una cita i te la donen per a 3 setmanes vista, o te la retarden i el que és pitjor, vas a la teva cita i van amb retard i et fan esperar.

Cada vegada que... Tot es va acumulant, una vegada i una altra. SAPS QUE NECESSITES AJUDA i no tens clar on anar o què fer a continuació. 

 

No estàs sol. De fet, segurament veuen com un mal necessari atendre't, en lloc de considerar-te un soci valuós. Com a resultat, no estàs ben atès, ets un número més.

 

No obstant això, no ha de ser així, et fa mal, així que vas endarrerint el comiat. Saps que ho has de fer i no trobes el moment.

 

I si t'ajudem a fer-ho?

 


 

Tens un PROBLEMA QUE NECESSITES RESOLDRE i t'urgeix ajuda. La teva actual assessoria ha comès un error, REPERCUTIR EN TU. I si me'n vaig i no es fan càrrec de la solució i possibles sancions? I ET VEUS OBLIGAT a quedar-te fins que s'arregli tot. Estàs lluitant per descobrir com resoldre'l 👇🏻👇🏻👇🏻

 

Aquest error està justificat, saps que pots reclamar judicialment i vols evitar fer-ho. Intentes que es pugui resoldre pacíficament.

 

És com si estiguessis en una habitació fosca i necessites trobar la sortida. Però en lloc de portes o finestres, només hi ha parets a tot arreu.

 

Quan es tracta de deixar el teu assessor actual, pot ser difícil saber per on començar. Però amb una mica d'organització i una ment clara, pots fer que qualsevol comiat sigui més fàcil.

 

Estàs lligat de mans, MENTRE SE SOLUCIONA EL PROBLEMA que t'han causat, no hi confies. T'assessorarem en els teus dubtes, no estàs sol@. 

 

T'ajudem amb tots els detalls perquè puguis concentrar-te en allò important. Et BRINDEM LES EINES I L'ASSESSORAMENT que necessites per assegurar-se que tots els teus expedients, impostos, inversions... estiguin ben cuidats, en bones mans i serem allà a cada pas del camí.

 

Finalment, quan arribi el moment de marxar, ho podràs fer amb confiança i tranquil·litat.

 


 

Tens PROBLEMES per trobar els DOCUMENTS QUE NECESSITES, el teu actuar assessor@, no te'ls envia o ho fa amb retard. Mai quan els necessites.

 

Has de buscar als correus electrònics, els teus arxius o, el que és pitjor, a la safata d'entrada.

 

És un embolic, un mal de cap i ODIES NO TENIR AQUEST CONTROL. Sobretot quan ets en una reunió, necessites accedir a un document i qui sap on és?

 

TERRA TRAGA'M! I ets davant d'un client, a qui cada mes has de justificar i aportar l'ITA (Informe de Treballadors a Alta) per poder cobrar les factures. On és? M'ho ha enviat? No cobraràs sense aquest document.

 

O la teva entitat bancària et demana tot un seguit de documents: certificats de corrent de pagament, renda, IVA, IRPF, resum anual d'IVA i el 347. NO TENS NI IDEA D'ON ESTÀ.

 

Et sents IMPOTENT, buscant contínuament un balanç provisional, el compte de pèrdua i guanys o els llibres registre.

 

Et sents com si estiguessis buscant UNA AGULLA EN UN OCELL, buscant alguna cosa que sembla impossible de trobar. Estàs buscant una manera de donar sentit al caos i trobar una mica d'estabilitat, però et sembla una tasca impossible.

 

El teu assessor actual no et fa ni cas, no t'envia la documentació que li demanes, i estàs cansat d'aquest descontrol.

 

T'oferim un GESTOR DOCUMENTAL, on tindràs a la teva disposició tota aquesta documentació, 24h/dia, 7 dies a la setmana, 365 dies a l'any.

 

A Garvi tindràs un gestor documental GRATUÏT, sense pagar cada mes. Per a tu i en el moment que ho necessitis, POTS ACCEDIR ALS TEUS DOCUMENTS EN QUALSEVOL MOMENT I EN QUALSEVOL LLOC.

 

Totalment SEGUR, FIABLE. Et donarem accés amb un usuari i contrasenya personalitzats, el podràs escollir tu.

 

És un petit pas que fem per tu, perquè puguis TENIR AQUESTA PAU i suport que et deixa estar tranquil. És una eina molt útil!

 


 

EN QUÈ ET PODEM AJUDAR? Som especialistes en solucions a mida per a les teves necessitats específiques!

 

Tenim una FINESTRETA ÚNICA amb la mida que desitgis, ampliant o reduint els nostres serveis, per a totes les necessitats del teu negoci:

 

💠Des de la gestió fiscal fins al suport laboral

💠 La gestió de documents, el tenim cobert, amb el nostre gestor documental online.

💠 A més, despreocupa't de les notificacions electròniques, et mantindrem informat i al dia, mantindrem a ratlla les comunicacions que t'envia l'administració.

 

Aleshores, per què esperar? Registra't avui i veuràs com et podem ajudar a fer que el teu negoci prosperi!

 

MÉS INFORMACIÓ:

< Tornar

COMPARTIR:

Facebook
Twitter
Linkedin
Newsletter Consulting i Assessoria Garvi

Newsletter

Vols mantenir la teva empresa informada i sempre al dia? Subscriu-te a la nostra Newsletter:

 

SUBSCRIURE'M