BLOG


Publicació padró provisional CO2

May 09 2021 - 5:30 AM     Tags: TrànsitL’Agència Tributària de Catalunya (ATC) va publicar, l’1 de maig, el padró provisional dels vehicles que han de tributar per l’impost sobre les emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica.

 

De l’1 al 15 de maig, es pot consultar el padró provisional a la  seu electrònica de l’ATC, i revisar les dades sobre el titular i les característiques del vehicle, així com la quota a pagar. En cas que les dades no siguin correctes, s’hi podran presentar al·legacions fins al 4 de juny. Així mateix, si es domicilia el pagament i se subscriuen les notificacions electròniques, es pot gaudir d’una bonificació del 2%.

 

A partir de l’1 de setembre del 2021, es podrà consultar el padró definitiu de vehicles i s’iniciarà el període de pagament a través de la seu electrònica de l’Agència Tributària de Catalunya. Si s’opta per no fer el pagament a la seu electrònica, a partir de l’octubre del 2021 es rebrà una notificació amb l’import i els terminis d’ingrés. Aleshores, es podrà pagar a la seu electrònica de l’ATC, en entitats financeres col·laboradores, a través del telèfon 012, a través de L’ATC us truca (93 551 51 51), a les oficines de Correus i, amb cita prèvia, a totes les oficines i delegacions de l’ATC. En el cas dels rebuts domiciliats, se’n carregarà l’import el dia 5 de novembre del 2021.

 

L’accés al padró, tant al provisional com al definitiu, es pot realitzar mitjançant l’idCAT Mòbil (o altres sistemes d’identificació digital), el qual permetrà, segons calendari, a més de consultar les dades del padró, presentar al·legacions, domiciliar el pagament, subscriure’s a les notificacions electròniques, pagar la liquidació i presentar reclamacions.

 

També s’hi pot accedir, alternativament, indicant el NIF del titular del vehicle, la matrícula i la paraula de pas rebuda al número de mòbil de contacte.

 

Trobareu més informació en aquesta  notícia, a  l’apartat sobre l’impost de la seu electrònica de l’ATC, i al recull de  preguntes freqüents. Podeu consultar també la pagina:  impostco2.gencat.cat.

 

 

© Comissió de Trànsit
Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya

MÉS INFORMACIÓ:

< Tornar

COMPARTIR:

Facebook
Twitter
Linkedin
Newsletter Consulting i Assessoria Garvi

Newsletter

Vols mantenir la teva empresa informada i sempre al dia? Subscriu-te a la nostra Newsletter:

 

SUBSCRIURE'M