BLOG


OPCIÓ PEL RÈGIM DE DEVOLUCIÓ MENSUAL D'IVA

Nov 06 2022 - 7:16 AM     Tags: FiscalRecordi que durant el mes de novembre la seva empresa pot optar per acollir-se al règim de devolució mensual d'IVA (REDEME) per a l'any que ve. Aquest règim li pot interessar si preveu que alguna declaració d'aquest impost resultarà amb saldo a favor i la compensació es pot demorar (per exemple, perquè preveu fer inversions importants o perquè la seva empresa repercuteix IVA al 10% i, en canvi, el suporta al tipus del 21%).

 

Per acollir-se al REDEME la seva empresa ha de complir certs requisits, com ara estar al corrent de les seves obligacions tributàries i no realitzar activitats que tributin en el règim simplificat, entre d'altres.

 

Tingui també en compte que, si opta pel REDEME, la seva empresa estarà obligada a declarar l'IVA cada mes i a presentar els llibres registre per Internet (a través del Sistema de Subministrament Immediat d'Informació). No obstant això, si la seva empresa factura més de 6.010.121,04 euros anuals, estarà obligada a això de totes maneres, pel que optar pel REDEME no li suposarà obligacions addicionals, sinó només avantatges.

 

 

MÉS INFORMACIÓ:

< Tornar

COMPARTIR:

Facebook
Twitter
Linkedin
Newsletter Consulting i Assessoria Garvi

Newsletter

Vols mantenir la teva empresa informada i sempre al dia? Subscriu-te a la nostra Newsletter:

 

SUBSCRIURE'M