BLOG


MÒDULS: TREBALLADORS EN ERTO

Mar 20 2021 - 7:06 AM     Tags: FiscalSi ets un empresari acollit al règim d’estimació objectiva de l’IRPF, un dels mòduls que heu de tenir en compte per a calcular el vostre rendiment net és el del «personal assalariat». Per a computar aquest mòdul, heu de tenir en compte les «unitats» de treballadors que teniu contractats.

Doncs bé, si el 2020 algun dels vostres treballadors va estar en ERTO, a l’hora de quantificar el mòdul «personal assalariat», haureu de computar únicament les hores de feina efectiva que va dur a terme aquest empleat. És a dir, no haureu de tenir en compte la part de l’any en què el contracte de feina va estar suspès temporalment a conseqüència de l’ERTO.

Per exemple, el 2020 un dels vostres empleats va treballar durant sis mesos al 60 % com a conseqüència d’un ERTO i la resta de l’any va estar al 100 %, treballant un total de 1.350 hores. Si la seva jornada anual és de 1.800 hores, per aquest treballador només haureu de computar 0,75 unitats de «personal assalariat».

 


T'ajudarem a calcular els teus rendiments correctament, de manera que es redueixin les quantitats que procedeixin com a conseqüència de la crisi sanitària..

MÉS INFORMACIÓ:

< Tornar

COMPARTIR:

Facebook
Twitter
Linkedin
Newsletter Consulting i Assessoria Garvi

Newsletter

Vols mantenir la teva empresa informada i sempre al dia? Subscriu-te a la nostra Newsletter:

 

SUBSCRIURE'M