BLOG


GUIA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES I RELACIONS LABORALS

May 24 2021 - 8:37 PM     Tags: Laboral 

L’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) ha publicat la guia La protección de datos en las relaciones laborales. Aquest document pretén facilitar el compliment de la normativa de protecció de dades a les empreses i als responsables del tractament de dades personals en les relacions de la companyia amb els seus treballadors. Per exemple:

 

  • S’inclouen alguns consells i cauteles a adoptar en el procés de selecció per a un lloc de treball. Així doncs, s’indica que si, un cop acabat el procés de selecció, la persona candidata no es contractada, s’ha de destruir el currículum d’aquesta.

 

  • La guia recorda que el registre horari no es pot utilitzar per a fins diferents al de verificar que es compleix l’horari i la jornada pactada. Per tant, no es pot utilitzar per a comprovar la ubicació dels treballadors, per exemple.

 

Feu clic  aquí per a obtenir aquesta guia i vegeu altres recomanacions en matèria de videovigilància, nòmines, contractació de detectius privats, informació a facilitar als representants dels treballadors, etc.

 


 

 

La guia pretén facilitar que es compleixi la normativa de protecció de dades en les relacions de l’empresa amb els treballadors

 

 

MÉS INFORMACIÓ:

< Tornar

COMPARTIR:

Facebook
Twitter
Linkedin
Newsletter Consulting i Assessoria Garvi

Newsletter

Vols mantenir la teva empresa informada i sempre al dia? Subscriu-te a la nostra Newsletter:

 

SUBSCRIURE'M