BLOG


FESTES LABORALS 2022

Oct 27 2021 - 4:40 AM     Tags: LaboralEl calendari recull els dotze festius distribuïts per comunitats autònomes, i s’ha de completar amb els dos festius locals que es fixin per cada municipi. Així doncs, la llei estableix catorze dies a l’any com a períodes de descans retribuïts i no recuperables.

 

En qualsevol cas, s’han de respectar com a festes d’àmbit nacional: l’1 de gener (Any Nou), l’1 de maig (Festa del Treball), el 12 d’octubre (Festa Nacional d’Espanya) i el 25 de desembre (Nadal). Juntament amb aquestes festes, cada any es fixen els festius nacionals no substituïbles que les comunitats autònomes han de respectar. Per al 2022 són els següents:

 

  • 15 d’abril: Divendres Sant

 

  • 15 d’agost: l’Assumpció

 

  • 1 de novembre: Tots Sants

 

  • 6 de desembre: dia de la Constitució

 

  • 8 de desembre: Immaculada Concepció

 

El 6 de gener, dia de Reis, és una festa nacional substituïble. No obstant això, cap comunitat autònoma ha exercit la facultat de substitució.

 

Les comunitats autònomes fixen tres dies festius, bé adoptant festius nacionals substituïbles o bé fixant els que, per tradició, els són propis. A més, poden traslladar al dilluns següent els festius que caiguin en diumenge. El calendari de festes laborals es completa amb els dos festius locals que es publiquen al butlletí oficial de la província o comunitat autònoma corresponent.

 

 

Feu clic  aquí per a accedir al calendari de festes laborals per a 2022

 

 

MÉS INFORMACIÓ:

< Tornar

COMPARTIR:

Facebook
Twitter
Linkedin
Newsletter Consulting i Assessoria Garvi

Newsletter

Vols mantenir la teva empresa informada i sempre al dia? Subscriu-te a la nostra Newsletter:

 

SUBSCRIURE'M