BLOG


ERTO I OBLIGACIÓ DE DECLARAR

Mar 14 2021 - 8:14 AM     Tags: FiscalEn general, si un treballador percep rendes del treball per un import no superior a 22.000 euros i treballa només per a una empresa, no està obligat a presentar declaració d’IRPF. No obstant això, si durant 2020 va estar en ERTO i va percebre rendes del SEPE, és possible que sí que hagi de presentar declaració.

En concret, això succeirà si les retribucions totals van superar els 14.000 euros i la suma de les retribucions del segon i ulteriors pagadors —el SEPE i d'altres que puguin haver—va superar els 1.500 euros.

L’obligació de presentar declaració no implicarà pagar més per IRPF. El que ocorre és que, com que hi ha dos pagadors, el treballador haurà suportat unes retencions totals inferiors a les que hagués suportat amb un únic pagador. Per tant, al presentar declaració, l’únic que passarà és que les diferències es regularitzaran i acabarà pagant el mateix que si hagués tingut un sol pagador.

 


El fet d’haver de presentar la declaració no implicarà necessàriament pagar més per IRPF. Truca'm i et resoldré qualsevol dubte que puguis tenir en aquesta matèria.

MÉS INFORMACIÓ:

< Tornar

COMPARTIR:

Facebook
Twitter
Linkedin
Newsletter Consulting i Assessoria Garvi

Newsletter

Vols mantenir la teva empresa informada i sempre al dia? Subscriu-te a la nostra Newsletter:

 

SUBSCRIURE'M