BLOG


COMUNICACIÓ D’EMPLEATS AMB DISCAPACITAT

Mar 20 2021 - 7:15 AM     Tags: LABORALSi la vostra empresa té 50 treballadors o més, esteu obligat a contractar un 2 % d’empleats amb discapacitat (es considera persona amb discapacitat la que té reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33 %). A aquest efecte, per a determinar si teniu 50 o més treballadors, heu de calcular la mitjana de la vostra plantilla dels 12 mesos anteriors. 

Doncs bé, la llei us imposa una altra obligació, la qual heu de complir fins el proper 31 de març com a molt tard. En concret:

  • La vostra empresa té l’obligació de comunicar a l’Oficina d’Ocupació, dins del primer trimestre de l’any, els llocs de treball que ha cobert amb persones amb discapacitat, així com aquells llocs que, per les característiques que tenen, quedin reservats a aquest col·lectiu.
  • Per a complir aquesta obligació, presenteu un escrit que indiqui el lloc de treball, el nom de l’empleat i la data en què el vau contractar. En algunes comunitats autònomes, com el País Basc, aquesta comunicació es pot dur a terme de manera telemàtica.

 


T'ajudaré a informar sobre les possibles obligacions de la teva empresa en matèria de contractació de persones amb discapacitat.

MÉS INFORMACIÓ:

< Tornar

COMPARTIR:

Facebook
Twitter
Linkedin
Newsletter Consulting i Assessoria Garvi

Newsletter

Vols mantenir la teva empresa informada i sempre al dia? Subscriu-te a la nostra Newsletter:

 

SUBSCRIURE'M