BLOG


BONIFICACIONS EN L’IAE

Sep 07 2021 - 1:22 PM     Tags: FiscalSi la vostra empresa factura més d’un milió d’euros l’any i, per tant, heu de tributar per l’impost sobre activitats econòmiques (IAE), verifiqueu a les ordenances fiscals del vostre municipi si teniu dret a alguna bonificació i, si és així, sol·liciteu-la. Vegeu algunes de les principals bonificacions municipals:

 

  • Per augment de plantilla. Alguns ajuntaments estableixen bonificacions en cas que la plantilla mitjana de treballadors indefinits hagi augmentat respecte a la de l’any anterior.

 

  • Per inici d’activitat. A més de l’exempció aplicable a l’IAE durant els dos primers exercicis d’activitat, moltes localitats apliquen una bonificació de fins al 50 % de la quota un cop transcorregut aquest període d’exempció.

 

  • Medi ambient. També hi sol haver bonificacions per a empreses que redueixin el consum d’energia i la contaminació (per utilitzar energies alternatives, per dur a terme l’activitat lluny del nucli urbà, per establir un pla de transport per a treballadors...).

 

  • Finalment, hi ha localitats que ofereixen bonificacions a empreses que hagin incorregut en pèrdues.

 

 

MÉS INFORMACIÓ:

< Tornar

COMPARTIR:

Facebook
Twitter
Linkedin
Newsletter Consulting i Assessoria Garvi

Newsletter

Vols mantenir la teva empresa informada i sempre al dia? Subscriu-te a la nostra Newsletter:

 

SUBSCRIURE'M