CONTACTAR


Consulting i Assessoria Garvi SL
CIF: B65992968
C. Antoni Gaudí 43
08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
  Tel.: (+34) 600 20 68 15
  E-mail: sgarcia@assessoriagarvi.com

 

Envieu aquest formulari de contacte per a qualsevol consulta i/o observació que ens vulgueu fer. Sino també podeu contactar amb nosaltres per telèfon (   Tel.: +34 600 20 68 15 ) o correu electrònic (   sgarcia@assessoriagarvi.com ):

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

Accepto la Política de Privacitat *
Els camps marcats amb (*) són obligatoris.

 

Consulting i Assessoria Garvi SL, d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal i el Reglament de Desenvolupament de la LOPD 1720/2007, ha adoptat les mesures i nivells de seguretat de protecció de les dades exigides. Les dades recollides a través del formulari o les adreces de correu electrònic disponible a la pàgina web, seran objecte de tractament per donar curs a la seva petició i remetre-li informació comercial que puguin ser del seu interès, per qualsevol mitjà i en qualsevol suport, inclosos els mitjans electrònics, sobre els nostres productes i promocions. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició expressats en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades, mitjançant comunicació escrita tramesa a la següent adreça postal: C. Antoni Gaudí 43, 08696 La Pobla de Lillet, o bé enviar un correu electrònic a sgarcia@assessoriagarvi.com, juntament amb la documentació que se li requereixi. Pot consultar l'informació addicional i detallada sobre la protecció de les seves dades en la nostra Política de Privacitat.

Mapa de Situació

A Garvi t'oferim servei d'assessorament Fiscal, Laboral, Mercantil, Comptable, Assegurances, Tràmits Trànsit i servei de Consultoria per mantenir la vostra empresa informada i sempre al dia